
Framsidan kläddes av en styckad panoramavy på Grand Place,
som jag fotade med stativ en vacker höstdag förra året.

Gourmet-uppslaget pryddes med nyheter som Ridderheims och Falbygdens ostar, kräftskive-inspiration och surströmmingsutmaningar.
I oktobernumret fick jag hjälp av min kära vän Ida från Göteborg. Hon delade med sig av sina bästa höstrecept. Kolla gärna in på hennes mysiga bakblogg här!

Det blev även en hel del artiklar i detta nummer. Jag intervjuade bland annat den norska kocken Egil på den nyöppnade Skandinaviska restaurangen Upnoth. Så här blev den artikeln!
NOVEMBER På denna framsida fuskade jag lite, det är nämligen ett foto taget i Sverige, då jag var på besök i förra veckan. (Mer om det i nästa inlägg)
Gourmetuppslaget fortsätter informera om caterings och vinprovningar. Denna gången var det även mycket fokus på den uppkommande julen! I tidningen finns också en julorder-lista där man kan beställa allt från vörtbröd, Janssons och hushållsost till pepparkakedeg och Julmust.
Min skola i vinprovning fortsätter och i detta numret finns lektion 3
som lär oss vinprova genom touch n taste.
:) Dagens Yeay: Vi har börjat få in mer läsvärde i tidning, vilket glädjer läsarna. Vilket i sin tur glädjer oss!
:( Dagens Näj: Har beställt hem Windows 7 men det kommer inte förrän i december. Tills dess måste jag jobba vidare på mina gamla skitdator, eftersom min nya har PISSVISTA som inte accepterar mitt InDesign. HATA VISTA!
1 kommentar:
nej nje, berätta nu! Vad hände på sverigebesöket, varför detta impulsbesök?
Skicka en kommentar